Română (România)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Descoperiti Sofimat - Logistic Park

Sofimat - Logistic Park este unul din liderii regionali in domeniul asigurarii suportului dezvoltarii afacerilor in parcuri logistice.

Sofimat - Logistic Park va ofera posibilitatea de a inchiria hale industriale, spatii de depozitare, spatii pentru productie, platforme betonate, cladiri administrative si birouri.

Aceste facilitati au fost dezvoltate de Sofimat - Logistic Park in Brasov pe str. 13 Decembrie 94-96 si in Ghimbav DE 301-305.

Link - 'Citeşte tot articolul...'

Inchirieri hale industriale şi birouri, spaţii de producţie si depozitare

Sofimat Logistic Park cuprinde un complex de spatii industriale, spatii de birouri, depozite si utilitatile necesare desfasurarii de activitati industriale, logistice si de servicii.

Spatiile pentru birouri din cladirile administrative ale Sofimat - Logistic Park reprezinta o alegere corespunzatoare in stabilirea sediilor pentru firme, reprezentante sau a altor birouri administrative ce nu pot fi plasate in hala de productie dar trebuie sa se afle in imediata apropiere a acestora.

Link - 'Citeşte tot articolul...'

Avantajele unei afaceri in Sofimat - Logistic Park

Amplasarea Sofimat Logistic Park impreuna cu Pachetul Suport pentru Business oferit: infrastructura, logistica, utilitatile si serviciile, echipa de administrare si consiliere, dau valoare afacerilor desfasurate aici si asigura clientilor avantaje logistice de necontestat.

La nivel european Parcul Logistic Sofmat este situat in partea de estica a continentului, la granita de est a Uniunii Europene si se adreseaza companiilor multinationale care vizeaza extinderea afacerilor in aceasta zona;

Link - 'Citeşte tot articolul...'