Despre Noi

Ce facem?

Sofimat Logistic Center dezvoltă și construiește spații în funcție de cerințele și nevoile clienților, pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor în parcuri industriale.

Sofimat Logistic Center pune la dispoziție o echipă dedicată de administrare și consultanță, care asigură consiliere de specialitate și intervine în sprijinul clienților pentru a le facilita acomodarea, integrarea și desfășurarea prosperă a afacerii.

Spațiile pot fi personalizate pentru producție, depozitare, birouri, săli de mese, grupuri sanitare, parcări, astfel încât clienții să beneficieze de un spațiu care să se potrivească perfect cu nevoile lor specifice.

Compania noastră

Sofimat Logistic Center este unul din liderii regionali din centrul României care asigură dezvoltarea parcurilor logistice și industriale, încă din anul 2004. Datorită poziționării strategice în centrul României, amplasamentul Sofimat Logistic Center este privilegiat din punct de vedere comercial, logistic și cultural. Cu investiții ample, compania a reușit să dezvolte spații care să asigure toate facilitățile, să modernizeze spațiile existente prin creșterea confortului, a dotărilor și a utilităților necesare derulării și găzduirii afacerilor de succes într-un cadru adecvat. Sofimat Logistic Center se adaptează permanent dinamicii afacerilor clienților săi, prin crearea condițiilor optime pentru desfășurarea activităților acestora: producție, depozitare, servicii, activități administrative etc.

Dezvoltările noastre

Prin poziționarea în centrul României, dezvoltările Sofimat Urban Logistic Center și Sofimat Logistic Park Ghimbav sunt privilegiate din punct de vedere comercial, logistic şi cultural, fiind preferate de investitori și dezvoltatori ai afacerilor de succes în Europa de Est. Scopul dezvoltărilor Sofimat este de a fi un partener indispensabil clienților nostri, ajutându-i să își crească afacerile și să beneficieze de avantajele competitive oferite de parcurile dezvoltate de noi, astfel ei putând să își scoată rapid, eficient, în siguranță și sustenabil produsele pe piață. În oricare din dezvoltările Sofimat dorim să creăm o comunitate vibrantă care produce plus valoare atât pentru business cât și pentru mediul social.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.